Groen & Groen Consultancy

‘The secret of getting ahead is getting started’

Agatha Christie

Executive & Life Coaching

Succes is onlosmakelijk verbonden met persoonlijke groei. Jouw groei! Het is mijn overtuiging dat je alles kunt bereiken wat je wil, als je maar aan jezelf wil werken. Daarvoor moet je bereid zijn om over de grenzen van behagelijkheid te reiken, je terughoudendheid los te laten en daadwerkelijk over te gaan tot actie.

Want alleen actie leidt tot verandering. Alleen door stappen te zetten, kom je verder. Alleen daadkracht leidt tot het behalen van je doelen. Niet meer druk bezig zijn met van alles en nog wat, maar juist dàt doen wat leidt tot écht resultaat! Ben je klaar met “hopen, wensen en willen” en neem je zelf de controle over je leven? Lees dan verder en ontdek dat coaching een geweldig instrument is om dáár te komen waar jij wil zijn!

Een volwassen en helder gesprek is de basis voor onze samenwerking. Daarom heb ik begrip voor jouw situatie, maar niet voor smoesjes en maskers. In die sfeer van openheid en eerlijkheid werken we samen aan inzichten en krijgen we antwoorden op tafel over zaken die voor jou belangrijk zijn. We maken dingen concreet, meetbaar en direct uitvoerbaar, zodat jij die beslissingen kan nemen die nodig zijn om je leven succesvol te leiden.

Jij verwacht resultaat, ik jouw onvoorwaardelijke inzet!

Benieuwd naar mijn aanpak? Zet de volgende stap en neem contact met me op voor een intake.
Robin Groen
Executive Coach / CI Consultant
Groen-&-Groen-Consultancy---Logo-Design--Logo-Design---01---update---high-resolution---white

Contact:

info@groen-inv.nl
+31 (6) 48 41 09 34

Buitenkade 13
4273 GP Hank

Sluit Menu