Groen & Groen Consultancy

‘The secret of getting ahead is getting started’

Agatha Christie

ICT Projecten

ICT projecten lopen niet altijd even soepel. De technische complexiteit van grote trajecten heeft meestal nadelige gevolgen voor de doorlooptijd, kosten en adoptie binnen de organisatie.

Projectmedewerkers voelen zich niet gehoord als ze wijzen op de problemen die ze in de technische uitvoering voorzien. Het management kan de inhoud niet ten volle doorgronden en stuurt op aannames; leveranciers kampen met meerwerk en de eindgebruiker krijgt een oplossing die niet aansluit bij diens verwachtingen.

Daarom is het zaak om projectmedewerkers, leveranciers en eindgebruikers voldoende te betrekken bij het project. Logisch toch? In de praktijk blijkt het toch nog best een lastige opgave.

In zulke complexe projecten kan ik als consultant of technisch projectleider met helicopterview en een frisse blik, uitkomst bieden. Door jarenlange hands-on ervaring spreek ik de taal van de projectmedewerkers en kan ik de inhoud en besluitstukken op een concrete, beknopte en vooral heldere manier presenteren aan management, leveranciers en eindgebruikers.

Met ruim 20 jaar ICT ervaring met grote nationale- en internationale projecten ben ik graag die verbinding die u zoekt!

Neem gerust contact met mij op, ik vertel u graag meer over mijn aanpak!
Dennis Groen
Projectmanager
Groen-&-Groen-Consultancy---Logo-Design--Logo-Design---01---update---high-resolution---white

Contact:

info@groen-inv.nl
+31 (6) 48 41 09 34

Buitenkade 13
4273 GP Hank

Sluit Menu