Groen & Groen Consultancy

‘The secret of getting ahead is getting started’

Agatha Christie

Dennis Groen

eigenaar / projectmanager

Dennis heeft ruim 20 jaar als IT engineer en projectmanager in grote nationale en internationale ICT projecten. Met name binnen de gezondheidszorg heeft hij ruime ervaring met infrastructurele projecten en implementaties van diverse zorgapplicaties en IT systemen. Omgevingen zoals Radiologie, OK, SEH, ICMC, CCU zijn hem niet vreemd.

Binnen het project MICT heeft Dennis meegewerkt aan een Virtual Reality learning environment voor flight-maintenance in samenwerking met het ROC West-brabant, enkele hoge scholen de KLU, Fokker, Boeing en Shell.

Ruim 9 jaar was Dennis naast zijn IT activiteiten partner bij Groen & De Wilde Gerechtsdeurwaarderspraktijk. Vanuit deze positie hield hij zich bezig met financiële administraties, audits, hrm, en opstellen van strategisch beleid.

Dennis heeft een aanmerkelijke bijdrage geleverd als lid van de commissie BLOS (Bewaarpositie, Liquiditeit, Onderhanden werk en Solvabiliteit) van de KBvG.

Robin Groen

Executive Coach / CI Consultant

Robin heeft een reëel inzicht in de uitdagingen waar een ondernemer zich voor gesteld ziet en de persoonlijke processen die doorlopen moeten worden om tot succes te komen. Hij coacht executives en begeleidt continue-verbetertrajecten, om zowel op persoonlijk als zakelijk vlak de nodige ontwikkelingsslagen te maken en concrete doelen daadwerkelijk te bereiken.

Robin doorleefde een burn out, hersenoperatie en eetstoornis. Als mens en ondernemer heeft hij het nodige voor zijn kiezen gehad. Aan de andere kant heeft hij ook veel succes geoogst: als lid van het Nederlands Naginata Team was hij in 1995 bij het WK in Tokyo, hij viel op eigen kracht 35 kilo af, bouwde zelfstandig een succesvolle gerechtsdeurwaarders-praktijk op en verkocht die in 2018. Robin is gelukkig getrouwd en heeft vier kinderen. Hij is zich dan ook bijzonder bewust van transformatieprocessen en kan zich volledig inleven in belevingswereld van zijn cliënten.

Het werken onder druk, zero-defects en affiniteit voor verschillende denkrichtingen, gedragingen en emoties, zijn Robin, als oud-gerechtsdeurwaarder, met de paplepel ingegoten. In zijn eigen praktijk zette hij al in 2015 succesvol Lean Six Sigma voor optimale resultaten en rendement. Daarom is hij zich bijzonder bewust van het veranderproces en kan hij als geen ander vooruitblikken, plannen en sturen in de door hem gecoachte trajecten.

Enkele opdrachtgevers

Groen-&-Groen-Consultancy---Logo-Design--Logo-Design---01---update---high-resolution---white

Contact:

info@groen-inv.nl
+31 (6) 48 41 09 34

Buitenkade 13
4273 GP Hank

Sluit Menu